Corona Sneltest Centrum Den Haag | Test op locatie & in onze teststraat

Corona Sneltest Den Haag

Over Ons & Wat We Doen

Corona Sneltest aan huis of op iedere locatie

Check beschikbaarheid | Vul uw postcode in //

Check uw postcode

Vul uw postcode in en check of wij bij u langs komen

Maak een afspraak

Plan u afspraak online in met ons boekingsformulier

Eenvoudig betalen

U kunt eenvoudig betalen via iDeal, credit card of met pin op locatie

Wij komen langs

Wij komen bij u thuis langs om de Coronatest af te nemen

Na een vliegende start op onze locatie aan de Grote Markt kregen wij steeds meer de vraag om ook mobiel te testen. Om aan deze wens te kunnen voldoen hebben wij een mobiele Corona test service ingericht.

Over ons en onze visie

Corona test aan huis & op locatie

Met onze service stellen wij u in staat op iedere locatie snel en veilig getest te worden. Wij komen op verzoek naar uw woning, hotel, kantoor of iedere andere gewenste locatie. Uiteraard kunt u rekenen op onze vertrouwde kwaliteit en flexibiliteit. Ook het testaanbod blijft, zoals u van ons gewend bent, veelzijdig en kwalitatief onderscheidend. Naast de betrouwbare antigeen sneltest van Roche bieden wij ook de PCR test met reiscertificaat.

Wij hebben een samenwerkingsverband met het grootste gecertificeerde laboratorium in de regio Haaglanden. Desgewenst ontvangt u overigens ook een reis certificaat bij uw antigeen sneltest.

Onze testen met met bijbehorende certificaat wordt overal ter wereld geaccepteerd.
Onze mobiele testservice wordt uitgevoerd door ervaren proffesionals die onder supervisie staan onze arts (J.S. Martinez de Aragon BIG nummer: 89064597501).

Wij richten ons op ontzorging en proberen zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen en denken graag met u mee. Naast individuele testen kunnen wij ook grotere gezelschappen testen. Als u vragen heeft kunt u ons altijd contacten en staan wij u graag te woord.

Samen het verschil maken

Onze Toekomst

Testen als onderdeel van de oplossing

Men is het eens over het belang van testen. Structureel testen biedt ons de mogelijkheid om deze crisis beheersbaar te maken en een situatie te creëren waarin het virus wordt bestreden maar de maatschappij zich ook meer kan openen en men vrijer kan bewegen. Kortom: testen is een belangrijk middel voor een oplossing van dit probleem!

Onze Geschiedenis

Het Idee Werd Geboren

Vanuit deze gedachte hebben de ondernemers van de Grote Markt in Den Haag de handen ineen geslagen met een team van zorgprofessionals. Dit alles onder begeleiding van een zeer ervaren arts. (J.S. Martinez de Aragon BIG nummer: 89064597501) Dit collectief heeft geresulteerd in het initiatief van het Corona Sneltest Centrum Den Haag. Middels dit initiatief willen wij een bijdrage leveren zodat we op enig moment terug kunnen keren naar het leven wat wij gewend waren voor deze crisis.

Ook zakelijk testen is mogelijk! Snel uw personeel laten testen kan direct. Volledige ontzorging van uw organisatie. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op en bespreken uw specifieke wensen.

Nederlands NL English EN