Corona Sneltest Centrum Den Haag | Test op locatie & in onze teststraat

Corona Sneltest Den Haag

Hoe Het Werkt &
Veelgestelde Vragen

Corona Sneltest aan huis of op iedere locatie

Check beschikbaarheid | Vul uw postcode in //

Check uw postcode

Vul uw postcode in en check of wij bij u langs komen

Maak een afspraak

Plan u afspraak online in met ons boekingsformulier

Eenvoudig betalen

U kunt eenvoudig betalen via iDeal, credit card of met pin op locatie

Wij komen langs

Wij komen bij u thuis of op locatie langs om de Coronatest af te nemen

Veelgestelde Vragen

Wij gebruiken de antigeen sneltest van Roche. Deze sneltest is door het OMT gevalideerd en door het OMT geadviseerd als geschikt en betrouwbaar. De test met neusswap en keelswab wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional en het testresultaat is al binnen 15 minuten beschikbaar. De Antilichamen Test is, op dit moment, nog niet gevalideerd maar geeft samen met de Antigeentest een completer beeld van uw situatie en is daarmee een waardevolle aanvulling.  

Let op: er zijn op dit moment veel niet gevalideerde Antigeen sneltesten in omloop, deze testen zijn niet betrouwbaar.

Voor de Antigeentest wordt een keel en neusswab afgenomen. Voor de Antilichamen Test wordt een pijnloos vingerprikje gedaan. Het afnemen van de combinatietest duurt ongeveer 5 minuten.

  1. U ontvangt de uitslag per email.
  2. Wij geven uw positieve testuitslag door aan de GGD zodat zij u op kunnen nemen in het Bron en Contact Onderzoek
  3. Positief geteste personen moeten gelijk thuis in quarantaine net zoals zijn/haar huisgenoten en eventuele directe collega’s;
  4. Volg de richtlijnen van het RIVM
  5. Het kan verstandig zijn direct een Sneltest voor de gezinsgenoten/huisgenoten en directe collega’s van de werknemer af te nemen.

In principe kunt u reizen wanneer u negatief hebt getest. De voorwaarden verschillen echter per bestemming. Controleer vooraf goed aan welke voorwaarden u moet voldoen om toegelaten te worden. Als een PCR-test vereist is voor toelating, is onze verklaring niet voldoende. Ook als u nog een opgelegde quanrantaineperiode moet afmaken, kunt u niet op reis.

U bent niet besmet met het coronavirus. U kunt in principe als gewoonlijk naar werk, naar school en op reis. U dient wel een opgelegde quarantaineperiode eerst af te maken in het geval u in contact bent geweest met iemand die positief is getest.

De algemene maatregelen blijven nog steeds van kracht: houd 1,5m afstand, schud geen handen, was uw handen vaak met water en zeep, draag een mondkapje in openbare ruimtes, hoest in uw elleboog en blijf zoveel mogelijk thuis.

Wij geven positieve testresultaten door aan de GGD zodat zij kunnen starten met het Bron en Contactonderzoek en de informatie kunnen opnemen in de landelijke statistieken. Wij zijn via een beveiligde verbinding verbonden met de GGD en voldoen aan de AVG richtlijnen.

U bent besmet met het coronavirus. Om verdere verspreiding te voorkomen, moet u in thuisisolatie. U bent verplicht een aantal regels vanuit het RIVM op te volgen tijdens uw quarantaine. De regels vindt u hier: https://lci.rivm.nl/informatiepatientthuis

U kunt binnenkort worden benaderd door de GGD voor bron- en contactonderzoek. Deel uw uitslag met uw directe omgeving en mensen met wie u recentelijk in contact bent geweest. Quarantaine betekent niet dat u er nu alleen voor staat: vraag wanneer nodig om hulp bij uw naasten en/of uw huisarts.

Voor verdere vragen kunt u bellen met het landelijke nummer van de GGD 0800-1351, en met GGD Haaglanden 088 35 50 100.

U krijgt achteraf altijd een factuur via email. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen meerdere testen bij ons in te kopen of op uw locatie te testen. U bent dan zeker van uw testcapaciteit, alle kosten komen op een verzamelfactuur en u ontvangt een specifieke bedrijfscode waarmee u collega’s via de website een afspraak kunnen maken. Voor informatie over onze zakelijke dienstverlening kunt u een bericht sturen naar info@coronasneltestcentrumdenhaag.nl. 

Als uw organisatie slagvaardigheid verliest door ziekte of vermoeden van ziekte dan kunnen wij u van dienst zijn. Ontzorgen van uw organisatie is onze missie. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op en bespreken uw specifieke wensen.

Bij een negatieve test worden uw gegevens na 14 dagen verwijderd. Bij een positieve test zijn wij verplicht uw gegevens door te sturen aan de GGD voor bron- en contactonderzoek. Lees de privacy Verklaring voor alle informatie omtrent uw persoonlijke gegevens.

Altijd. Met of zonder klachten kunt u bij ons terecht voor een sneltest. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen om met een veilig gevoel naar werk / naar school / op reis te gaan: laat u bij ons testen. De uitslag ontvangt u een kwartier later per email.

Check de SPAM folder van uw e-mail. Het wil wel eens gebeuren dat de e-mail daar terecht komt. Is dit niet het geval? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Nederlands NL English EN